Пт, 2024-04-26, 13:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:20
"Чарівник", який лікує рак і змінює хромосоми може стати президентом Південної Кореї
Інші останні Новини світу

Незвичайний кандидат в президенти Південної Кореї: він запевняє, що володіє навичками чарівника. Як передає Reuters, 62-річний Хо Ген Ен. Він запевняє, що володіє IQ на рівні 430 і здатністю здійснювати чудесні зцілення. Якщо його четверта спроба стати лідером країни стане успішною, то мир запанує у всьому світі.

"Я можу поміняти 23 хромосоми та 40 тисяч ДНК в тілі людини. Якщо хтось хворий на рак матки, я можу вилікувати рак протягом 0,1 секунди, всього лише поглянувши пацієнтові в очі", - сказав Хо, передає NEWSru.com.
Голова Демократично-республіканської партії, не представленої в парламенті, також заявив про своє бажання перенести штаб-квартиру ООН з Нью-Йорка в Панмунджом, що знаходиться на кордоні Північної і Південної Кореї.
"Зі штаб-квартирою ООН в Кореї не буде війни на Корейському півострові. Потім я об'єднаю мир і докладу зусиль до посередництва між світовими державами", - заявив він.
Під час президентських виборів у 2007 році Хо отримав сто тисяч голосів і посів тоді 7-е місце. У 2009 році його заарештували на 18 місяців. Лідер президентської гонки цього року, Пак Кин Хе, звинуватила його тоді в наклепі, коли Хо оголосив, що вона вийде за нього заміж.
Пак є дочкою вбитого диктатора Південної Кореї Пак Чон Хі і єдиним проголошеним кандидатом на посаду президента в цьому році. Опитування громадської думки показали, що жителі Південної Кореї найбільше стурбовані економікою країни: підвищенням цін, зростаючою нерівністю в доходах і відсутністю соціальної захищеності.
У разі перемоги, Хо обіцяє надати нареченим 100 мільйонів вон (87,3 тисячі доларів) і 700 тисяч вон кожному пенсіонеру.
Зазначимо, що у грудні 2007 року у Південній Кореї відбулись президентські вибори, на яких переміг колишній бізнесмен, кандидат від консерваторів Лі Мен Бак.
Нещодавно повідомлялось, що влада КНДР не бачить перспектив поліпшення відносин з Південною Кореєю, поки її президентом залишається Лі Мен Бак.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1118 | Додав: nowyny | Теги: лікує рак, змінює хромосоми, президент Південної Кореї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]