Чт, 2024-04-18, 04:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:38
Фіналістів відбору на "Євробачення" визначено
Інші останні Новини шоу-бізнесу

У Баку (Азербайджан) відбулося жеребкування 37 учасників двох півфіналів міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2012".

Згідно з результатами жеребкування, учасник від України виступить у другому півфіналі конкурсу 24 травня, а вболівати за неї буде вся Україна і погода у Львові чи Донецьку не зіпсує настрій українським фанатам.

Черговість виступів країн-учасниць півфіналів стане відома тільки в березні за результатами жеребкування, яке буде проведено за участю керівників делегацій. 

Разом з Україною в другому півфіналі 24 травня візьмуть участь ще 18 країн: Сербія, Швеція, Грузія, Нідерланди, Португалія, Словенія, Македонія, Естонія, Бєларусь, Туреччина, Мальта, Словаччина, Хорватія, Норвегія, Вірменія, Литва, Болгарія та Боснія і Герцеговина.

Учасниками першого півфіналу, який відбудеться 22 травня, стануть представники Росії, Чорногорії, Ісландії, Молдови, Кіпру, Румунії, Австрії, Албанії, Данії, Бельгії, Латвії, Сан-Марино, Швейцарії, Фінляндії, Ізраїлю, Греції, Ірландії й Угорщини.

У першому півфіналі серед країн, так званої "великої п'ятірки" "Євробачення" голосуватимуть глядачі Італії та Іспанії, а також переможця торішнього конкурсу - Азербайджану.

У другому півфіналі з країн великої п'ятірки голосуватимуть глядачі Великобританії, Франції та Німеччини.

Визначено фіналістів нацвідбору на "Євробачення"

У фіналі нацвідбору, який відбудеться 18 лютого, змагатиметься 21 претендент на Євробачення 2012, включаючи переможця телевізійного проекту "Шоу №1" - групу "Нереальні пацани" і тріумфатора онлайн-кастингу у телевізійній соціальній мережі SAY.TV.

Переможець буде обиратися змішаним голосуванням журі та телеглядачів у співвідношенні 50 на 50.

Список фіналістів виглядає так:

1. Рената Штіфель "Love in sunglight rays"

2. Олексій Матіас "Програй мені війну"

3. Гайтана "Be my guest"

4. Едуард Романюта "I'll never let go"

5. "Нереальні пацани"

6. Шаніс "Dream"

7. Василь Бондарчук "I don't know why"

8. Марієтта "Rainbow"

9. "Легкий флірт" "Megamix"

10. Рапіра "Get Over"

11. Марта "Серце кається"

12. Тріо "Орандж" "New day"

13. Марія Сазонова і Тихон Левченко"I close to you"

14. Оля Полякова "Лепесток"

15. Олена Волошина "Let it out"

16. Уляна Рудакова "Ти не один"

17. Ігор Татаренко "You're my life"

18. Оксана Нестеренко "Mondo blu"

19. Віталій Галай "I want to love"

20. Михайло Грицкан "Я так шукав тебе"

21. Андрій Богомолець

Конкурс "Євробачення - 2012" відбудеться в  Баку 22-26 травня. Концертний комплекс Baku Crystal Hall, де має відбутися цей захід, поки ще перебуває на стадії будівництва.

Нагадаємо, що Азербайджан отримав право на проведення "Євробачення-2012" після того, як представники цієї країни - Нігяр Джамал і Ельдара Гасімова - виграли конкурс у 2011 році, фінал якого проходив у ніч з 14 на 15 травня в Дюссельдорфі, Німеччина. Представниця України Міка Ньютон посіла тоді четверте місце .
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1813 | Додав: adminA | Теги: Фіналістів відбору на Євробачення в | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]