Сб, 2024-04-27, 00:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:35
Майже "шкандаль": в Одесі отруївся син президента Франції
Інші останні Новини Європейського Союзу

В одній з лікарень Одеси зараз перебуває син президента Франції Ніколя Саркозі П'єр.

Джерела в медичній установі стверджують, що Саркозі лежить у лікарні під охороною Державної служби охорони та Служби безпеки України, передає Думская.net. 

Напередодні П'єр Саркозі відіграв діджейський сет на приватній закритій вечірці в одеському клубі "Чайковський".

Вранці П'єру стало погано, і його госпіталізували в одну з одеських лікарень.

Джерела в МЗС повідомляють, що сьогодні планується доставити П'єра Саркозі до Франції. Для цього до Одеси вилітає чартер з французькими лікарями.

В апараті міськвиконкому Одеси ИТАР-ТАСС  повідомили телефоном, що про цю подію чули, але детальної інформації не мають в розпорядженні.

Офіційний представник міністерства закордонних справ України Олег Волошин заявив, що "вперше чує про це одеське турне сина президента Франції".

В той же час анонімне джерело "Интерфакс" в  представництві МЗС України в Одесі підтвердив, що син Саркозі потрапив з отруєнням в одну з місцевих лікарень. Проте джерело відмовилося називати місце госпіталізації і обставини того, що сталося.

П'єр Саркозі (dj Mosey) - перший син Ніколя Саркозі. Народився 1985 року від першого шлюбу Ніколя Саркозі з Марі-Домінік Кюльолі. П'єр Саркозі -досить відома постать  в музичному світі Франції.

Професійний музикант і діджей, досить відомий у музичному світі Франції, він часто гастролює світом. Однак на відміну від свого молодшого брата Жана П'єр далекий від політики і вважає за краще не афішувати свою приналежність до президентської родини, використовуючи різні сценічні псевдоніми.

В Єлисейському палаці поки ніяк не коментують інформацію українських ЗМІ про госпіталізацію старшого сина французького президента. "На даний момент ми не володіємо інформацією з даного питання", - кажуть у прес-службі адміністрації глави республіки, повідомляє NEWSru.com.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1191 | Додав: adminA | Теги: шкандаль: в Одесі отруївся син през | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]