Пт, 2024-04-26, 18:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:41
Свій новий альбом представить "ДахаБраха" у концертному турі
Інші останні Культурні новини

Відомий український гурт "ДахаБраха" виступить з концертами в різних містах України. В програму туру ввійдуть найкращі пісні музикантів та новий альбом, над яким зараз працює гурт.

Про те, що чекає на українських шанувальників, ресурсу Cultprostir розповів один з учасників гурту Марко Галаневич: "Ми хочемо представити наш новий альбом на концертах. Сподіваємося, що до того часу він вже буде готовий. Його робоча назва "Дорога". У нас була ідея зробити альбом з композицій, в основі яких лежать пісні з різних куточків України. Ми хочемо зробити якусь уявну музичну дорогу, починаючи від Криму, заїжджаючи на Луганщину, Полісся і так далі. Майже всі куточки України ми представимо. Жанр альбому буде наближатися до степового блюзу".

Перший концерт відбудеться в Одесі 10 листопада. Також "ДахаБраха" вийде на сцену Дніпропетровська, Харкова, Києва, Львова та інших міст України.

Додамо, раніше нові кліпи випустили "Океан Ельзи" і "Воплі Відоплясова".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 810 | Додав: adminA | Теги: ДахаБраха, новий альбом, Концертний тур | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]