Сб, 2024-04-27, 02:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:11
Укрзалізниця допоможе вам швидко доїхати на відпочинок в Карпати
Інші останні Туристичні новини

 Київ засипало снігом, стовпчик термометру впав у мінусову зону, а це значить, що настав найкращий час, щоб впакувати своїй лижі і гайда в Карпати. Укрзалізниця в цьому нам допоможе, адже наразі потяги залишаються найзручнішим транспортом, який доставить вас хутко із гамірної української столиці у засніжені і зелено-білі Карпати.

Слід зазначити, що для того, щоб придбати квитки на потяг заздалегідь, то не обов'язково їхати на центральний вокзал української столиці, адже в Києві Укрзалізниця має чимало своїх офісів і філіалів  у різних районах міста. Саме тому найкращим варіантом буде придбати квитки у них, але слід зазначити, що знайти їхні адреси ви можете за допомогою Інтернету.

Крім того, якщо мова вже зайшла про Інтернет, то слід зауважити, що вам не обов'язково шукати адреси всіх представництв у філій кас Укрзалізниці в Києві, адже, якщо ви вже будете в Інтернеті, то ви можете собі просто в Мережі придбати квиток. Таким чином ви не просто отримаєте потрібні вам квитки, але і зекономите час, який довелося б витратити на їхню покупку.

А вже після того, як квитки на руках, а лижі спаковані залишається тільки сісти у потяг, а вже наступного дня ви будете на вершинах українських Карпат.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1321 | Додав: admin | Теги: Укрзалізниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]