Вт, 2024-03-19, 10:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сполучені Штати Америки будуть разом з союзниками протидіяти дестабілізації з боку Росії. Про це заявив президент США Дональд Трамп.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2017-08-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"Через рік після референдуму у Британії в ЄС зростає кількість людей, налаштованих оптимістично щодо його майбутнього" - зазначається у повідомленні.


 

Польська влада розмірковує над вимогою від Німеччини виплатити репарації в зв'язку з втратами Польщі під час Другої світової війни.


 

Американський соціологічний центр Pew Research Center оприлюднив результати дослідження, відповідно до якого Росію найбільшою зовнішньою загрозою вважають у Польщі.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.


 

До недавнего времени Декретом о валютном регулировании 1993 года и подзаконными нормативными актами Нацбанка операции на иностранных биржах украинцам были запрещены.