Вт, 2024-03-19, 09:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Во время ремонта Сквирского шоссе в городе Белая Церковь (Киевская область) коммунальщики случайно откопали уникальный старинный мост.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-08-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

ТОВ НВП "Хартрон-Аркос ЛТД" не отримувало дозволів на здійснення міжнародних передач товарів військового призначення в рамках контракту.


 

 

У четвер Міністерство економіки внесло проект постанови, в якій йдеться про підвищення цін на алкоголь від 2 до 11 відсотків.


 

Німецька НУО Jugend Rettet - серед організацій, які не підписали розроблений Італією кодекс поведінки для організацій, що рятують мігрантів та біженців у Середземному морі.


 

Повідомляється, що для будівництва першої АЕС у Польщі розглядають дві локації - Любятово-Копаліно та Жарновец.


 

 

Цей закон передбачає зміну структури, повноважень КС, а також установлення процедури розгляду конституційної скарги.


 

В ринге наш боксер будет противостоять представителю Колумбии Мигелю Марриаги. Поединок пройдет в Лос-Анджелесе в знаменитом Microsoft Theater.


 

Київський апеляційний господарський суд визнав недійсними договори, за якими урядова резиденція "Межигір'я" вибула з державної власності.