Вт, 2024-03-19, 05:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Мандрівниця розповідає, як навчитися жити в одній з найтривожніших країн світу. До поїздки в Конго я готуюся, як до походу: купую гречку.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2017-08-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Єврокомісії закликали країни-члени ЄС до більшої рішучості у питанні депортації мігрантів.


 

Єврокомісар з питань цифрової економіки Марія Габріель хоче попросити поради у громадян та компаній про те, як боротися з фейковими новинами.


 

 

Аеропорт Берліна Тегель закривали на кілька годин через знешкодження радянської бомби часів Другої світової війни.


 

Оформление офисной площади или жилья металлопластиковыми конструкциями позволит хорошо сэкономить на ремонтных мероприятиях и создать в помещениях уютный микроклимат.


 

 

Під керівництвом секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова відбулось обговорення основних параметрів оборонного бюджету держави на 2018 рік.


 

Кабінет Міністрів України дозволив закупівлю юридичних послуг для належного захисту прав та інтересів України в Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ) у позовах проти Росії.


 

Наступного тижня у ЄС пройде обговорення щодо продовження санкцій проти 153 фізичних осіб та компаній через агресію Росії проти України.


Чтобы эффективно лечить бесплодие у мужчин, следует разобраться, от чего и почему оно возникло – точно установить первопричины его возникновения (диагноз). В связи с этим немаловажное значение приобретает качественная диагностика.