Вт, 2024-03-19, 08:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Військові кажуть, що бойовики таким чином застосовують тактику "випаленої землі".

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-08-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Трьом посадовцям ПАТ “Укрзалізниця”, які підозрюються у зловживанні службовим становищем обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.


 

Найбільше посвідок на проживання в Німеччині для висококваліфікованих фахівців станом на середину 2017 року видали індійцям.


 

Жилет в последнее время признан многими модницами как универсальный вид верхней одежды. И в этой тенденции нет ничего неоправданного. Жилеты заняли лидирующие позиции.


 

 

Господь наш Ісус Христос показав своїм апостолам Петру, Якову та Іоанну Свою Божественну славу, преобразившись на горі Фавор.


 

Развивающие игрушки следует условно разделить на несколько групп: сортеры и пазлы, конструкторы и кубики, интерактивные и головоломки, каталки и пирамидки.


 

 

Планується знизити енергоємність економіки удвічі до 2030 року і збільшити виробництво як традиційних, так і альтернативних джерел енергії".


 

Центральна виборча комісія України призначила на 29 жовтня перші місцеві вибори у 202 об'єднаних територіальних громадах (25 міст, 116 сіл та 61 селище) в усіх областях України.