Вт, 2024-03-19, 11:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

За минулу добу поблизу Авдіївки та української позиції "шахта Бутівка" бої тривали понад 10 годин.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-08-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Нужно добиться того, чтобы граждане Украины и граждане ЕС имели возможность удобно и быстро пересекать границу.


 

 

Єврокомісар з питань розширення і політики сусідства Йоганнес Ган закликав до зміни курсу ЄС у питанні про приєднання Туреччини.


 

Теремки расположены на юго-западе Киева и являются жилым массивом в Голосеевском районе. Это молодой микрорайон города. Он живописный благодаря тому, что здесь расположено много зелёных парков.


 

В оприлюдненому прес-службою РНБО України у вівторок вранці повідомленні О.Турчинов відзначає безпрецедентність за масштабами реально задіяних СКШУ "Захід-2017" сил і засобів.


 

Каждый, кто когда-либо пробовал устроиться на работу, знает, как важно составить резюме, примеры которого можно сегодня посмотреть на многих сайтах.


 

Головний підозрюваний у скоєнні теракту в фінському місті Турку раніше отримав від влади відмову в наданні притулку в Фінляндії.


 

Рішення про виведення гібридної армії РФ з Донбасу вже прийнято. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак.