Вт, 2024-03-19, 12:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

12 серпня в Києві на третьому поверсі універмагу "Україна", який розташований на площі Перемоги, Державне підприємство "Документ" відкриває найбільший в країні "Паспортний сервіс".

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2017-08-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У нинішньому стані з "Укрзалізниці" крадуть від десяти до п'ятнадцяти мільярдів гривень щорічно. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.


 

Високий представник ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріка Могеріні вирішила скликати через ситуацію навколо КНДР позачергове засідання комітету з питань політики і безпеки.


 

Речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов закликає не хвилюватися через внесення президентом Росії Володимиром Путіним до Державної Думи проекту федерального закону.


 

Новый закон наделяет министра юстиции Польши правом без согласования с представителями юридического сообщества назначать и увольнять председателей судов.


 

 

Правоохранительные органы могут вызвать на допрос экс-руководителя «Укрзализныци» Войцеха Балчуна, если это будет необходимо.