Пт, 2024-04-19, 00:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Хода почнеться з парку Шевченка, де має відбутись віче. Потім активісти пройдуть центром через Майдан до Подолу, де на Контрактовій площі запланований святковий концерт.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2017-10-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Почти каждый из нас когда-нибудь имел общение с иностранцами, но даже выражаясь довольно ясно на английском языке, мы могли недопонимать друг друга. В чем же причина?


 

Більше 600 високопосадовців з Туреччини після невдалої спроби перевороту минулого року попросили притулку у Німеччині.


 

Новим генеральним директором Організації ООН з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) обрано колишнього міністра культури Франції Одрі Азуле.


 

Німецькі та латвійські партнери передаватимуть досвід новому Верховному суду України у межах нового проекту з посилення інституційної спроможності та забезпечення доступу до правосуддя в Україні.


 

Президент Петро Порошенко вніс до Верховної ради законопроект про приєднання України до Регіональної конвенції про пан-євро-середземноморські преференційні правила походження (Пан-Євро-Мед).


 

У День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко помолилися за українських воїнів.