Пт, 2024-03-29, 12:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Віце-президент Єврокомісії Франс Тіммерманс закликав центральний уряд у Мадриді та регіональний уряд у Барселоні розпочати негайний діалог.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Мінську українська сторона запропонувала інтенсифікувати роботу Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі і робочих підгруп.


 

 

Рекс Тіллерсон спростував інформацію ЗМІ про те, що влітку він нібито був на межі звільнення з посади держсекретаря США.


 

Каждый день в мире происходят события самого разного характера, и Украина не является исключением. Здесь ежедневно случаются происшествия.


 

 

Більше половини німців, 57% підтримують формування коаліції між консерваторами канцлера Ангели Меркель, "вільними демократами" (FDP) та "зеленими".


 

В Європарламенті закликають ЄС розширити перелік економічних та персональних санкцій проти Росії та осіб, які причетні до переслідування.


 

Заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд звернулася до депутата з проханням говорити українською мовою, оскільки він перебуває в українському парламенті.


 

 

До боя еще более двух месяцев, но билетов на арену Madison Square Garden в свободной продаже почти не осталось.