Пт, 2024-03-29, 13:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Велика Британія готова до розвитку подій, за якого Лондону не вдасться досягнути торгової угоди з Брюсселем.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-10-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Новогодний отдых, проведенный в Карпатах, – уникальная возможность попасть в зимнюю сказку. Приехать сюда на Рождество и Новый год можно всей семьей.


 

 

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель підтвердила свою підтримку єдності Іспанії на тлі загрози проголошення незалежності каталонськими сепаратистами.


 

 

Кабінет міністрів затвердив нове положення про урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції.


 

 

В Парламентській асамблеї Ради Європи відбувся другий  тур виборів президента але він, як і перший тур, не виявив переможця.


 

 

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час спільного брифінгу з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом у понеділок, 9 жовтня.


 

 

На шостий день після зникнення Росія погодилася на зустріч з українською стороною для з'ясування обставин затримання військових.


 

Депутати "пом'якшили" версію Кабміну, зберігши деякі види пільгових пенсій, і пішли на стандартний трюк загравання з електоратом — збільшили пенсії і деякі соціальні виплати.