Сб, 2024-04-27, 02:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Парламент Данії у четвер вперше буде обговорювати новий закон, запропонований урядом, який дасть змогу заблокувати проект газопроводу "Північний потік-2".

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Страcбурзі в середу відбулося відкриття зірки Небесної сотні на місцевій алеї зірок, яка знаходиться неподалік від будівлі Ради Європи.


 

Бетон это искусственный камень, который состоит из 4-х основных компонентов: цемента, заполнителей, воды. Это композиционный материал.


 

Для удачной рыбной ловли многое зависит от снастей, применяемых на каждом ужении. Последними годами появилось много фирменных магазинов по рыбной ловле, в которых предложат вам изобилие снастей разного вида.


 

Каким образом нужно подавать новостной материал, чтобы широкий круг читателей заинтересовался данной информацией и у них не возникло сомнений в достоверности.


 

 

Військове командування США спрямувало до Корейського півострова два стратегічних бомбардувальники B-1B.


 

 

Президент Франції Еммануель Макрон у вівторок заявив, що лідери ЄС мають один рік, щоб викласти своє бачення майбутнього ЄС.


 

Міністерство енергетики та вугільної промисловості оприлюднило нову формулу розрахунку ціни на природний газ для населення, яка обґрунтовує незмінність ціни до 1 квітня 2018 року.


 

 

Верховна Рада ухвалила пенсійну реформу 3 жовтня, президент Петро Порошенко підписав відповідний закон 8 жовтня.


 

Говорят, что нужно привязываться к людям, а не к вещам. Что ж, это логично, но не отменяет того, что в гардеробе любого человека есть любимая футболка, любимые джинсы, любимый свитер и так далее.