Пт, 2024-04-26, 22:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Суд Європейського Союзу визнав, що однакові вимоги щодо мінімального стандарту зросту для жінок та чоловіків, які існують в поліції, є несправедливим ставленням до жінок.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-10-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сенат Франції (верхня палата парламенту) схвалила в другому читання новий антитерористичний закон, який замінить собою надзвичайний стан.


 

 

Велика Британія не визнає незалежність Каталонії та вважає проведений референдум про відокремлення від Іспанії незаконним.


 

 

Десять осіб у віці від 17 до 25 років були затримані у Франції за підозрою у плануванні нападів на політиків.


 

 

Центр досліджень геноциду і резистенції жителів Литви починає оприлюднення агентурних повідомлень агентів радянської спецслужби КДБ.


 

 

Президент України Петро Порошенко заявляє, що він з розумінням ставиться до учасників акцій протесту, які сьогодні відбуваються біля Верховної Ради.


 

Минулої доби вдень і після 18 години противник продовжив активні обстріли українських позицій вздовж усієї лінії розмежування на Донецькому напрямку.


 

 

Єврокомісар з питань розширення і політики сусідства Йоганнес Ган вважає, що у певному сенсі, "План Маршалла" про довгострокову підтримку України вже діє.