Вт, 2024-04-23, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У вівторок для участі у військово-навчальній операції в Україні відбула група литовських військових інструкторів з батальйону драгунів в Клайпеді.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-10-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Іспанський суд ухвалив рішення про задоволення запиту США на екстрадицію російського програміста Петра Левашова, якого підозрюють у хакерських діях.


 

Все поклонники футбола в той или иной мере прогнозисты. Каждый пытается предсказать, чем же закончится игра. Многие из них просто смотрят с удовольствием.


 

 

У перших чотирьох раундах переговорів між Євросоюзом та Великою Британією прогрес щодо пріоритетів ЄС був недостатнім.


 

 

Чисельність Збройних сил України наблизилася до максимально передбаченої законом позначки в 250 тис. осіб.


 

 

За словами генпрокурора, основною версією слідства у справі про пожежу на складі боєприпасів у Калинівці є диверсія.


 

Президент Каталонії Карлес Пучдемон заявив, що не планує "травматичного" розриву з Іспанією після проведення референдуму .


 

 

В октябре прошлого года среднестатистический квадратный метр в столице стоил на $64 дороже, чем сейчас. То есть, на двушке в 50 кв. м можно сэкономить больше $3 тыс.


 

Каждый, кто сталкивался с болезнями растений на горьком опыте знает, как они опасны, поэтому своевременная защита посевов для них закон.