Пт, 2024-04-19, 18:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін повідомив, що злочинці, котрих підозрюють у причетності до серії вибухів, планували замах на міністра МВС Арсена Авакова.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-10-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На сьогоднішній день в Україні особливою популярністю користуються чотири види хостинг-послуг: віртуальний хостинг, VDS, виділений сервер і collocation.


 

Світлодіодні світильники - практична система освітлення, яка здобула велику популярність на виробничих об'єктах та в адміністративних приміщеннях.


 

Юристи регіонального парламенту вже попереджали, що сесія буде незаконною, бо на ній мають обговорюватися результати референдуму, що був раніше заборонений Конституційним судом.


 

 

Керівництво одного з найбільших банків Каталонії розглядає питання про реєстрацію компанії поза межами регіону.


 

Європейський парламент проголосував за рішення створити Офіс європейського прокурора (European Public Prosecutor’s Office, EPPO).


 

 

Путівку до півфіналу турніру Світоліна розіграє у протистоянні з 15-ю "ракеткою" світу француженкою Каролін Гарсія.


 

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що президент Петро Порошенко має намір підписати закон про пенсійну реформу до 9 жовтня.


 

Венеціанська комісія планує розкритикувати ідею президента України Петра Порошенко про антикорупційні палати в існуючих судах