Ср, 2024-04-24, 02:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кабінет міністрів затвердив план заходів на 2017-2018 роки щодо впровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-10-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Під час засідання спільного комітету ПАРЄ і Комітету міністрів не змогли створити робочу групу, яка мала б шукати шляхи реформи РЄ під повернення Росії.  


 

Спочатку варто задуматися про вибір і покупку домену. Правда, слово «покупка» тут не зовсім доречно - навряд чи можна назавжди заволодіти чимось, що знаходиться в інтернеті. Тому потрібний домен ви не купуєте, а берете в оренду на певний термін.


 

Гепатит С вполне объяснимо считается сложным в лечении и коварным в поведении заболеванием. Сложности были и в его диагностировании - часто вирус обнаруживали на последних стадиях.


 

Президент Франції Еммануель Макрон розпочав у четвер другий етап трудової реформи, зустрівшись із керівниками бізнесу та членам профспілок для переговорів.


 

"Резолюція - суто політичний момент.  Єдине, що там є рекомендація Україні імплементувати результати експертизи Венеціанської комісії.


 

 

Контроль буде продовжений на кордоні між Баварією та Австрією, а також на авіарейсах, які прибувають до Німеччини з Греції.


 

На вимогу глави Агентства внутрішньої безпеки з Польщі вислали громадянина РФ, запідозривши його в участі у гібридній війні проти країни.


 

Вчера НАБУ задержало замглавы Минобороны и руководителя департамента этого министерства по подозрению в растрате 149 млн грн при закупке топлива.


 

Комітет виборців України закликав Національне агентство з питань запобігання корупції перевірити 21 політичну партію на предмет можливого тіньового фінансування.