Сб, 2024-04-27, 01:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1903 1904 1905 1906 1907 ... 2323 2324 »



Оппозиция может быть действенной в новой Верховной Раде, даже если она будет находиться в меньшинстве.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Корупцію в українській освіті не вдається викорінити, оскільки у профільного міністерства ніколи не існувало стратегічної програми дій.


Ви багато чули про славетне українське місто Л
ьвів і нарешті наважилися його відвідати? Тоді, щоб не загубитися, а також не пропустити щось важливе і дійсно варте вашої уваги, перед поїздкою до столиці Галичини неодмінно прочитайте універсальний львівський довідник.


В наше время, после того как в Украине азартные игры были полностью запрещены, а в Российской Федерации возможность поиграть в них значительно ограничена, многие люди переключились на всемирную сеть Интернет.



В українському політикумі  фігуру Медведчука сприймають в контексті розширення впливу Росії на пострадянському просторі, його звинувачують у потуранні неоімперським амбіціям, а також у використанні "заборонених" політтехнологій і методів.


Легендарному британському боксерові Ріккі Хаттону не вдалося тріумфально повернутися в бокс. Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях був нокаутований в дев'ятому раунді українцем Вячеславом Сенченком.



25 листопада в Києві ясно, без істотних опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.




У зверненні до керівництва Генконсульства РФ в Одесі учасники акції зажадали не тільки визнання геноциду, але й проведення судового процесу над комунізмом.



У Мексиці під час спільної операції агентів ФБР і уряду країни був затриманий учасник бандитського угруповання, який входив до десятки найбільш розшукуваних злочинців.





За час громадянського конфлікту в Сирії загинуло 40 тисяч осіб, заявляють сирійські правозахисники.



Претензії російського монополіста "Газпром" до НАК "Нафтогаз України", за попередніми розрахунками експертів, в 2012 році можуть досягти 2,7 млрд дол в разі, якщо "Нафтогаз" імпортує лише 27 млрд куб м, а не 33,28 млрд куб м .





Відомий англійський фахівець Гаррі Реднапп не тренуватиме збірну України.




У Києві до святкування 1025-річчя Хрещення Русі у 2013 році планують закласти будівництво храмового комплексу на честь хрестителя Русі святого князя Володимира.





Україна в суботу, 24 листопада, вшанує пам'ять жертв голодоморів, у зв'язку з 79-ми роковинами Голодомору 1932-33 років.



США посідали почесне перше місце. Саме в цій країні слід було народитися всім тим, хто з'явився на світ у 1988 році: до досягнення зрілого віку, тобто, приблизно в наші дні, у них життя було б найкращим на планеті.