Пт, 2024-04-26, 10:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2095 2096 2097 2098 2099 ... 2323 2324 »



В Україні зросла кількість розлучень серед молодих пар, які побралися без роздумів. Тепер в Україні на розлучення зважуються легше і частіше, ніж колись.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Велика Британія страйкує: на акцію проти скорочення пенсій вийшли майже півмільйона людей. Держслужбовців обурило, що у своїй парламентській промові королева Єлизавета ІІ наголосила на необхідності скорочення пенсійних виплат та підвищення пенсійного віку.




Депутат Європарламенту Ребекка Хармс (група "зелених", Німеччина) побоюється, що українська влада і досі не зрозуміла, що своїм ставленням до опозиції веде країну до політичної ізоляції.



Хотя за окном уже и жара, но Солнце еще не сильно припекает изнеможённую от жары Землю.



11 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +25...+27 градусів.

сроки годности

После недавних скандалов с найденными просроченными товарами в магазинах, которыми пестрили новости Днепродзержинска, Днепропетровска и Донецка, мы решили рассказать нашим читателям о том, как же обманывают покупателей в крупных супермаркетах страны.





З 10 по 13 травня у Києві та Донецьку відбудуться вуличні вистави відомих польських театрів - вже відомий киянам з вистави "Планета Лем" театр "Бюро Подорожей" і "Театр Снів", який завітає до Києва вперше.




Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляє, що люди в Україні та Бєларусі страждають "від диктатури та репресій". Це найгостріший коментар Меркель щодо ситуації в Україні з часу ув’язнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко.



Депутат Європарламенту Марек Сівець вважає, що скасування Ялтинського саміту Центральноєвропейської ініціативи є попередженням Україні про можливу дипломатичну ізоляцію.



В результате взрыва двух заминированных автомобилей на юго-западе Дамаска, в районе аль-Казаз, погибли несколько десятков человек. Спасательные службы прибыли на место происшествия со значительным опозданием из-за дорожных пробок.




Технічна робота над текстом Угоди про асоціацію в частині глибокої і всеосяжної зони вільної торгівлі буде завершена до літніх канікул, повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко.




Один з найвідоміших у світі стилістів і винахідник "культових" зачісок минулого століття Відал Сассун помер на 85-му році життя. За інформацією лікарів, причиною смерті стала лейкемія.





Київ і Брюссель мають шукати компроміс і підтримувати діалог для того, щоб знайти вихід із ситуації у двосторонніх відносинах.



Відділення лікарні залізничників, де знаходиться палата Юлія Тимошенко, поміняло назву з "Кабінет тракційного лікування" на "Кабінет плазмаферезу".Тимошенко категорично відмовилася допускати до себе вітчизняних фахівців.




Першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова викликають на допит до Головного слідчого управління МВС України.