Пт, 2024-04-26, 10:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2235 2236 2237 2238 2239 ... 2323 2324 »

Сьогодні, 27 грудня, в Індонезії прокинувся один з найактивніших вулканів Локон, розташований на острові Сулавесі. Більш як 10 тисяч жителів навколишніх сіл у паніці: попіл вже сиплеться з неба, а евакуація ще не розпочалася.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



До Нового года остались считанные дни, а впереди у нас еще и Рождественские праздники, а это все значит, что для каждой женщины наступили трудные дни подготовки к праздникам.



Метеорологи на Філіппінах попереджають про можливість нового шторму найближчими днями. За їхніми прогнозами, на острів Мінданао випаде близько 20 сантиметрів опадів.



Професор релігієзнавства з Оклахомського університету (США) переклав текст, що відкриває нові факти про Різдво Христове і трьох волхвів, які принесли Ісусу дари під час народження.



В наше время каждая компания стремится увеличить свои продажи. Ведь все понимают простую истину, которая гласит, что если больше продаешь, то и больше зарабатываешь.



Лідер гурту "Гайдамаків" Олександр Ярмола планує випустити сольний альбом. Платівка з'явиться восени наступного року.


За допомогою космічного телескопа національного аерокосмічного агентства NASA Hubble виявили на карликовій планеті Сонячної системи зону, яка вирізняється високим ступенем поглинання ультрафіолетового випромінювання Сонця.


Шість років тому говорили, що Дженніфер Еністон і Бред Пітт не змогли продовжувати спільне життя через відсутність спадкоємців. Проте зараз з'явилася дещо інша версія.



Колишній секретар Київради Олесь Довгий почав передвиборну агітацію в одному з районів на Лівому березі Києва. Відео зустрічі Довгого з "бабусями" з’явилося в Інтернеті.



Українські комуністи, які повсякчас згадують радянське минуле, говорять про любов і боротьбу за права пролетаріату, із задоволенням їздять на розкішних німецьких авто з номерами Верховної Ради.



Мер Болграда Одеської області Сергій Корольов здав партквиток члена Партії регіонів напередодні слухання його персональної справи.



27 грудня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+7 градусів.




Руководитель крупной медиакомпании в разговоре с корреспондентом издания неофициально подтвердил эту информацию: "Все запреты на освещение митинга были сняты в субботу, примерно за час до его начала".



Подбирать камеры для систем видеонаблюдения не так-то просто. Здесь приходится учитывать целый ряд технических характеристик, экономическую целесообразность той или иной комплектации.


В наше время, когда уфологи и астрономы практически не верят в существование инопланетных форм жизни хотя бы на Марсе и разыскивают следы разумной жизни за пределами нашей Солнечной системы, нашлись авантюристы, готовые отыскать признаки пребывания пришельцев на Луне.