Чт, 2024-04-18, 14:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:32
Бойовики гатять з мінометів та БМП - доба в АТО
Інші останні Надзвичайні новини

Доба в АТО: бойовики гатять з мінометів та БМП

За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 24 рази порушили перемир'я. Сили АТО 16 разів асиметрично відповідали ворогу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, увечері бойовики відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри та автоматичних гранатометів на підступах до Новоолександрівки. Також під вогонь 120-міліметрового міномету потрапив наш опорний пункт неподалік Катеринівки. А з протитанкових гранатометів окупанти били неподалік Попасної.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали із 120-міліметрових мінометів та різних видів гранатометів околиці Павлополя. Крім того, озброєння БМП загарбники застосовували біля Новотроїцького, а автоматичні гранатомети – у районі Водяного.

На Донецькому напрямку, увечері противник тричі бив з піхотного озброєння по наших захисниках неподалік Зайцевого. А факти використання великокаліберного кулемету зафіксовані поблизу Мар’їнки. У штабі повідомили, що унаслідок бойових дій втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: БМП, бойовики, доба АТО, міномети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]