Пт, 2024-04-19, 07:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:22
До Києва, аби обрати українську красуню, приїде Кевін Костнер
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Голлівудський мачо і плейбой, 58-річний оскароносний актор Кевін Костнер ("Охоронець"), в цьому році може вперше приїхати до Києва, щоб особисто оцінити красу українських дівчат на конкурсі "Міс Україна", пише "Сегодня".

"Так, ми плануємо запросити актора в журі, - розповів директор конкурсу краси Сергій Матяш. - Правда, поділитися подробицями не можу, переговори ще ведуться. Але якщо дата його влаштує, і він приїде, не думаю, що виникнуть складнощі з виконанням райдера. кращий номер у п'ятизірковому готелі, охорону і теплий прийом ми йому в будь-якому випадку влаштуємо".

До речі, крім Костнера, за словами Матяша, в журі збираються виписати ще трійку голлівудських зірок, але їх імена поки теж тримають в таємниці. Ведучими церемонії, яка пройде 31 березня у Національній опері, стане Дмитро Шепелєв та 27-річна російська модель і дружина португальського футболіста Кріштіану Роналду Ірина Шейк.

Незважаючи на те що Костнеру приписують романи з Наомі Кемпбелл, Шерон Стоун і колишньої пасією Сильвестра Сталлоне, він був двічі одружений. У загальній складності, від різних жінок у нього семеро дітей.

19 лютого повідомлялося, 50-річний голлівудський актор Том Круз в квітні приїде до Києва, щоб разом з колегою по знімальному майданчику, уродженкою України Ольгою Куриленко, представити тут свій новий фільм "Облівіон".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1260 | Додав: adminA | Теги: українська красуня, Кевін Костнер, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]