Пт, 2024-04-19, 19:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Несмотря на многочисленные сообщения в газетах и журналах о том, что такие насекомые как комары являются разносчиками многочисленных заболеваний, многие отказываются от использования эмульсий и других средств их отпугивания
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




21 лютого в Києві хмарно, сніг і мокрий сніг, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень -1...+1 градус.




Актер рассказывает о своих родителях, детях, кино, Саркози и Олланде в большом интервью.



Румунська поліція заарештувала групу контрабандистів, які продавали нелегально добуті в Бухаресті жіночі яйцеклітини безплідним парам в Ізраїль.



Якщо президент Єгипту не відповість на вимоги опозиції, то жінки-протестувальники на площі Тахрір пригрозили оголитися.




На Театральній площі Одеси встановлять пам'ятник видатному скрипалеві Давиду Ойстраху.



Європейська футбольна спілка (УЄФА) оприлюднила склади суддівських бригад, які будуть обслуговувати матчі у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, що відбудуться 21 лютого.



Якщо ситуація з демократією в Україні погіршуватиметься, американські конгресмени продовжать обговорення можливості застосування санкцій проти посадовців.



Президент України Віктор Янукович в середу 20 лютого в польському місті Вісла зустрінеться з двома президентами: польським - Броніславом Коморовським, та словацьким - Іваном Гашпаровичем.



Журналісти програми "Проти ночі" на ТВі зняли відео нічних розваг депутатів, які чергують у парламенті. Одні тренуються відбивати трибуну, роблячи сальто через президію.




Корпорація Apple заявила про хакерську атаку на свою внутрішню мережу. Як повідомили в компанії, ніщо не свідчить про викрадення даних


17 мільйонів гривень на оздоровлення, 36 мільйонів на транспортне забезпечення, 12 мільйонів на безкоштовний проїзд і півмільярда на ремонт житлових будівель – в таку суму обійдеться нинішнього року державі благополуччя народних депутатів.