Чт, 2024-03-28, 21:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



По словам очевидцев, ЧП произошло в 22:00 на углу улицы Костанди и Черноморской дороги. Пассажиры микроавтобуса отделались легкими ожогами.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



18 лютого в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, вдень -1...-3 градуси.



Видання "Українська правда" приєднується до бойкоту новин з сайту УНІАН, викликаного оприлюдненням сфальсифікованої інформації,  заснованої на неіснуючих інтерв'ю Олександри Кужель та Сергія Власенка.




Согласно официальной информации Госстата, в декабре прошлого года более 5% украинцев получают зарплату ниже, чем прожиточный минимум — то есть меньше 1 тысячи 134 гривен.



NASA представило кольоровий глобус Меркурія. Глобус нагадує пазл, складений з тисяч фотографій, зроблених камерами міжпланетного зонда Messenger.




У 2012 році 25% усіх шенгенських віз Україні видало генеральне консульство Польщі у Львові.



Головний приз 63-го Берлінського кінофестивалю - "Золотого ведмедя" - отримала румунська соціальна драма "Поза ембріона" режисера Калин Пітер Нецер.


Організатори зустрічі міністрів фінансів і глав центробанків країн G20 у Москві хотіли б зробити головними темами скорочення держборгів, регулювання фінансових ринків і роль Росії в МВФ, проте у всіх на вустах одне - "валютна війна".



Адміністрація Facebook виявила підозрілий файл, який вів до комп'ютера одного з працівників соцмережі. Цей же файл виявився і в комп'ютерах у ряду інших співробітників.



Всього в двох кілометрах від узбережжя Тихого океану і в 40 кілометрах від Ліми загубилася родюча ділянка землі, що межує з пустелею і зберегла до нашого часу руїни докерамічних цивілізацій Південної Америки.