Чт, 2024-03-28, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Всупереч поширеній сьогодні в Інтернеті інформації про те, що представники українських футбольних клубів відмовилися брати участь у першому засіданні оргкомітету "Об'єднаного чемпіонату" Росії і України, представники клубів УПЛ на зустріч все ж з'явилися.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



19 лютого в Києві хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень -1...-3 градуси.


 

Насколько свободными себя ощущают журналисты в США? Что изменилось в журналистике после 11 сентября? Как пытаются давить на медиа крупные корпорации?




К главе парламента уже выехали оппозиционеры в белых футболках с надписями "Юле – волю!". Возглавляет колонну лидер фракции Арсений Яценюк.

В жизни страны, как и в жизни человека, бывают моменты, когда относительно малозначительные в стратегическом плане, если не сиюминутные факторы определяют направление дальнейшего развития на годы и десятилетия вперед.





Побувати на весіллі тигрів цими вихідними (16-17 лютого) змогли відвідувачі Одеського зоопарку.



Близько 61% українців отримують зарплату нижче 3000 грн. У грудні 5,2% працівників (понад 510 тис) отримали зарплату нижче прожиткового мінімуму для працездатних осіб (зараз - 1134 грн).




В двух селах Мелитопольского района объявлены карантинные ограничения по бешенству животных.




У Чехії завершився чемпіонат світу з біатлону – найуспішніший для збірної України за останні 14 років.


Науковці Уральського федерального університету (Єкатеринбург), які брали участь в пошуку осколків метеорита, що вибухнув 15 лютого в небі над Челябінської областю, офіційно оголосили про виявлення метеоритної речовини.