Пт, 2024-04-19, 16:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В Ужгороді завершився Кубок України з художньої гімнастики, де тріумфатором стала вихованка знаменитої київської "Школи Дерюгіних" Ганна Різатдінова.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Розпис в техніці "фунтик", ніби імітує вишивку гладдю, так само, як ниточка до ниточки кладеться  у вишиванні, так штрих до штриха кладеться при розпису.




24 лютого в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень +1...+3 градуси.


Він каже, що не впливає ні на суд, ні на прокуратуру, ні на Міністерство юстиції. І тільки сказав прибрати камери і через 2 години камери прибрали. Я так розумію: сказав посадити - посадили, а тепер сказав прибрати камери - прибрали камери.




Найближчими днями режисер картини "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" Михайло Іллєнко приступить до зйомок свого нового фільму "Толока".




У Харківському Літературному музеї покажуть український жіночий одяг XVIII століття. "Це реконструкція жіночої моди на матеріалі "Енеїди" Котляревського.


Газета "Експрес" заявляє, що двоє здорованів в цивільному здійснили напад на журналістку видання Ольгу Піліщук, яка на той момент перебувала у селі Пнікут на Львівщині, де очікувалося пряме включення в межах проекту "Діалог з країною" Президента України Віктора Януковича.



Раду суддів України очолив суддя Верховного суду Василь Онопенко. Таке рішення було прийнято на першому організаційному засіданні нового складу Ради суддів України, який був обраний на XI з'їзді суддів у п'ятницю.




Старший син президента Олександр Янукович носить годинник за 42 тисячі доларів.



Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу заявляє, що майбутній саміт Україна-ЄС буде використаний для відновлення зобов'язань сторін порядку денного політичної асоціації та економічної інтеграції.



Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін прокоментував поразку своєї команди від "Бордо", яка спричинила виліт з Ліги Європи.