Чт, 2024-03-28, 20:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Если вы хотите узнать, как правильно выбрать букет, чтобы он идеально подходил к свадебному платью, а также на какие нюансы стоит обратить внимание, то здесь вы найдете все ответы на свои вопросы
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(1)


ЕС оценивает события в Украине в 2012 г. критично. Об этом на встрече со спикером Верховной Рады и лидерами фракций заявил европейский комиссар по расширению и европейской политике соседства Штефан Фюле.



8 лютого в Києві хмарно, дощ, уночі туман, вітер південно-східний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +4...+6 градусів.


Последний раз национальная сборная Украины играла три месяца назад, когда под руководством тандема Баль-Заваров «сине-желтые» уступили дома черногорцам.



Лідери опозиційних фракцій - "Батьківщини", "УДАРу" і "Свободи" - зареєстрували у Верховній Раді низку законопроектів, зокрема і про порядок імпічменту президента України.


За Партию регионов готовы снова проголосовать 67% из тех, кто поддержал ее на парламентских выборах в октябре. Наиболее преданный электорат у "Свободы" и коммунистов – около 90%.





Президент України Віктор Янукович і президент Литви Даля Грибаускайте на закритій зустрічі у середу обговорили шляхи розв'язання "проблеми Тимошенко".


Опозиція хоче відновити контроль над закупівлями держпідприємств, що здійснюють їх за власні кошти. Про це йдеться у законопроекті № 2207 опозиційних депутатів Кличка, Тягнибока, Яценюка, Чумака, Горобець, Головка.



Активісти ВО "Свобода" будуть чергувати у приміщенні колонної зали Столичної мерії до ранку. Про це журналістам повідомив народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.



Національний чемпіонат України з футболу посів десяте місце в списку найдорожчих за трансферною сумою футболістів. Також УПЛ потрапила в рейтинг чемпіонатів, клуби з яких найбільше витрачалися на новачків.




Україна повинна обирати, приєднуватися їй до Митного союзу чи Європейського Союзу, вважає президент Литви Даля Грибаускайте.



Знаменитий конструктор зброї Михайло Калашніков підтримав ідею створення нового концерну, названого на його честь.
Слід зазначити, що важливу роль в ухваленні рішення зіграло цікаве смс з днем народження