Пт, 2024-04-19, 15:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Президент Виктор Янукович строит власть, которая не воспринимается украинцами и выглядит оккупационной.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Статистика говорит о том, что сейчас велосипед есть у каждого второго француза, а в 2012 г. их использовали чаще, чем автомобили.



3 лютого в Києві хмарно, дощ із мокрим снігом, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +3...+5 градусів.



У столиці Єгипту тисячі чоловік знову вийшли на вулиці єгипетських міст, щоб висловити невдоволення політичним курсом президента Мохаммеда Мурсі і руху "Брати-мусульмани".



Представники урядів Ірану та Сирії оголосили, що залишають за собою право на нанесення удару у відповідь по Ізраїлю після бомбардування сирійського дослідницького центру в передмісті Дамаску.




Кількість загиблих внаслідок вибуху хмарочоса в Мехіко, де знаходилася штаб-квартира державної нафтової компанії Pemex, досягла 32 осіб.



Сьогодні на території України, Австралії, Сінгапуру та Албанії набула чинності Гаазька конвенція про викрадення дітей (Hague Convention on the Civil Aspects of International Child Abduction).



Представники адміністрації Білого дому відмічають, що Іран нарощує підтримку режиму Башара Асада, і що Росія продовжує постачання Асаду озброєнь, які згодом можуть потрапити в руки терористів.


"Досягти суттєвого прогресу за критеріями, визначеними Радою міністрів ЄС у закордонних справах, для забезпечення підписання угоди у зазначені часові терміни". Чи означає це, що українське керівництво планує випустити на волю Тимошенко та інших ув'язнених опозиційних політиків?



ТОВ "ВС Енерджi Iнтернейшнл" досягла домовленостi з корпорацiєю AES (США) про купiвлю двох енергопостачальних компанiй в Українi - ПАТ "AES Київобленерго" та ПАТ "AES Рiвнеобленерго".



Посол Російської Федерації Михайло Зурабов заявляє, що Україна і Росія можуть домовитися про зниження ціни за російський газ поза контекстом питання вступу до Митного союзу.