Пт, 2024-03-29, 12:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Олександр Янукович познайомився з Сергієм Арбузовим, Олександром Клименком і Віталієм Захарченком у 2005-2006 роках, коли створював свою корпорацію "Мако".

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




9 лютого в Києві хмарно, дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби +2...+4 градуси.




Президент США Барак Обама отклонил предложения своих ближайших советников по поводу поставок оружия отрядам сирийской оппозиции.



У буфеті Верховної Ради останнім часом особливо багатолюдно. В обідній час депутати і журналісти шуліками кидаються за столик, що ледь звільнився, не чекаючи, поки з нього приберуть брудний посуд.



Жителі 15-тисячного японського містечка на острові Хонсю, префектура Сімане, незадоволені п'ятиметровою статуєю хлопця на ім'я Давид, який згідно з біблійною легендою переміг Голіафа.

Аниме

 

Аниме уже давно заняло своё достойное место среди поклонников мультипликации и имеет своего зрителя. Но еще многие не представляют себе, что это, считают японские мультфильмы глупым развлечением для маленьких детей, хотя сами никогда не смотрели ничего, что относилось бы к данному жанру





Змішаною естафетою стартував в Нове-Місце чемпіонат світу з біатлону. Переможцем гонки стала збірна Норвегії, яка випередила Францію та Чехію.




Американська телерадіомережа CBS закликала учасників церемонії вручення музичної премії Grammy не виставляти напоказ інтимні частини тіла.


Малюнок австрійського експресіоніста Егона Шіле "Коханці (Автопортрет з Уоллі)" встановив рекорд для робіт художника на папері, пішовши з молотка на аукціоні Sotheby's у Лондоні у вівторок увечері за 7,9 мільйона фунтів стерлінгів.



В Киеве стали дорожать маршрутки. Пока изменения коснулись нескольких маршрутов, но перевозчики говорят, что это может стать тенденцией. Власти говорят: все законно.



Національний музей українського народного декоративного мистецтва14 лютого з 16:00 до 19:00 ЗАПРОШУЄ на програму для НЬОГО та для НЕЇ "Кохання по-українськи".