Пт, 2024-04-19, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Музей Леопольда у Відні проведе спеціальну екскурсію по виставці "Чоловіча нагота" для нудистів. Тур пройде увечері після закриття музею, в ньому зможуть взяти участь всі охочі.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-02-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"Лицом к виселице" - под таким названием на днях вышла в свет поэтическая онтология.



Автором пісні "Лісапєт", яка на цьому тижні "порвала" український інтернет, виявилася директорка музичної школи у містечку Скала Подільська Наталя Фаліон.


После вступления в силу нового УПК количество уголовных производств у правоохранителей в несколько раз увеличилось. Сейчас каждое заявление вносится в единый реестр досудебных расследований: большая часть из них - ложные.


2 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, удень невеликий мокрий сніг із дощем, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +2...+4 градуси.



Наглядова місія Європейського парламенту, до якої входять колишній президент Європарламенту Пет Кокс та екс-президент Польщі Александр Кваснєвський, повернеться в Україну наступного тижня.




Нацагентство з питань Євро-2012 в 2011-2012 роках погодило 304 закупівлі, здійснені за неконкурентною процедурою "в одного учасника", на загальну суму 18,8 млрд гривень.


Ювеліри ровеньківського підприємства "Агат" спільно з членом Національної спілки майстрів народного мистецтва України - харків'янином Григорієм Гусаком виготовили ікону з клеймами "Спас у силах", яка номінована в книгу рекордів Гіннеса.




Цього літа в Україні почнуться зйомки пригодницького детектива за мотивами коміксу Ігоря Баранька "Максим Оса: Людина з того світу".




2013 року на утримання державних дач у будинку відпочинку "Конча-Заспа" та комплексі відпочинку "Пуща Водиця" буде витрачено 50 мільйонів гривень.



Українсько-російська ракета "Зеніт-3SL" не змогла вивести на орбіту телекомунікаційний супутник Intelsat 27 у рамках проекту "Морський старт", і впала в Тихий океан.




Американське космічне агентство NASA планує в 2014 році запустити найбільше в історії сонячне вітрило площею 1,2 тисячі квадратних метрів.


1 лютого в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка художнього текстилю Марти Базак.






Україна продовжить додавати максимум зусиль для забезпечення своєї енергетичної незалежності.