Чт, 2024-04-25, 12:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 221 222 223 224 225 ... 241 242 »



Україна може повністю втратити феросплавне виробництво, і держава не може або не хоче вжити заходів, щоб змінити ситуацію.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Підприємства, що входять в об'єднання "Укроборонпром", продемонстрували збільшення збитковості і зниження прибутку в період, коли концерн очолював Дмитро Саламатін.



Останніми роками через політичну ситуацію в країні світ взагалі, і Європейський Союз, у тому числі, з недовірою дивляться на Україну.



Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко вважає за необхідне у найкоротші терміни розробити і розпочати реалізацію плану з лібералізації і подальшої повної ліквідації торговельних обмежень з Росією.


Посуха в Україні, США, Росії та Казахстані та безперервні дощі в багатьох країнах Європи призведуть до зростання цін на харчові продукти. Про це повідомили у центрі новин Організації Об'єднаних Націй з посиланням на доповідь Світового банку.



Двотижневі консультації Державної податкової служби (ДПС) з бізнесом та експертами не переконали податківців відмовитися від своїх ініціатив, запропонованих в рамках реформування фіскальної системи.





Зона вільної торгівлі у межах СНД не припинить українсько-російських торговельних воєн, але може запобігти новим. Таку думку висловили експерти.



Commerzbank продав банк "Форум". Українська "дочка" не виправдала сподівань німців. Фінансові аналітики називають ситуацію у банківській сфері України складною і не прогнозують швидких змін на краще.




Головне управління санаторно-курортних закладів в Криму витратить ще 10 мільйонів гривень на будівництво гелікоптерного майданчику у Форосі.


Експерти адвокатської фірми "Паритет" юрист Вадим Шестаков і молодший юрист Леонід Чернявський вважають, що схвалені закони про пільги для IT-індустрії не досягнуть поставлених цілей і зменшать надходження до бюджету та Пенсійного фонду від великих платників податків.


Загальний обсяг транскордонних грошових переказів фізичних осіб в Україну через створені нерезидентами міжнародні системи переказу коштів (МСПК) у січні-червні 2012 року сягнув 1,616 млрд доларів - на 13% більше, ніж у першому півріччі 2011 року.



Если цены на пшеницу будут продолжать расти, то буханка хлеба может подорожать на 15-25 копеек, даже если для ее покупки вы используете Интернет магазин. Стоимость пшеницы на мировых рынках идет вверх.



Рівень продажів нерухомості на островах в Егейському, Іонічному та Середземному морях Греції зріс щонайменше у півтора разу завдяки інвестиціям, вкладеним у регіон громадянами України.



Украй несприятливі погодні умови призвели до того, що українські аграрії збирають дуже малі врожаї зернових. Через це восени ціни на продукти підскочать, знизиться експорт і зросте тиск на гривню.



Оператор нафтотранспортної системи України компанія "Укртранснафта" у січні-червні не здійснювала транспортування нафти по магістральному нафтопроводу "Одеса - Броди".