Вт, 2024-04-23, 08:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 219 220 221 222 223 ... 241 242 »


Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в Україні в липні 2012 року збільшилася на 2,5% і на 1 серпня сягнула 986,04 млн грн, або 2,9% місячного фонду оплати праці.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



За останні два тижні ціни на овочі та фрукти зросли на 26,6%. Отже, вартість плодоовочевого кошика піднялася вже до рівня другої половини червня.



Нацкомісія з регулювання ринків фінансових послуг затвердила доопрацьований проект закону "Про заборону фінансових пірамід в Україні".



Як би не намагався Нацбанк переконати українців у неминучій стабільності, загрозливі симптоми майбутньої кризи проявляються все частіше.



В Україні відбувається природне оновлення нації: народжується вже друге покоління українців, вільне від радянського минулого.



Міжнародний аеропорт "Бориспіль" може призупинити обслуговування рейсів авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України".


Всупереч гучним заявам про скорочення споживання газу в Україні, насправді воно зросло за час президентства Віктора Януковича на більш ніж 9 млрд кубометрів в 2011-му порівняно з 2009-м.



Отечественные виноделы рискуют остаться без сырья. Из-за неблагоприятной погоды урожай винограда в этом году окажется заметно ниже ожидаемого.




Платежеспособность заемщика будет определяться с учетом доходов поручителей, из обязательного перечня которых исключены проживающие с заемщиком.




В Україні існує дискримінація стосовно працюючих громадян, зокрема, бідні громадяни сплачують у 50 разів більше податків, аніж багаті.



З восьми держав, що підписали документ, Україна стала третьою після Росії і Бєларусі країною, яка ратифікувала його.



Вартість більшості соціально значущих товарів в Україні у період 10-14 серпня підвищилась у середньому на 0,1-1,6%. Про це свідчать дані моніторингу Мінекономрозвитку.



Компанія "Сонячна енергія плюс" побудувала та ввела в експлуатацію сонячну електростанцію, розташовану в Ужгородському районі Закарпатської області.



Збалансованішим раціон дещо став. Наявність білка, що міститься у м'ясі, молочних продуктах, рибі, городині та фруктах, а також відмова від борошняного, приведе українців до здорового життя.



Останні кілька тижнів українці активно скуповують валюту, побоюючись восени стрибка курсу долара, як це було у 2008 році.