Чт, 2024-04-18, 07:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
Грою Олег Блохін задоволений , Франсіс Жійо - результатом
Інші останні Спортивні новини
Головний тренер "Бордо" Франсіс Жійо і його колега з київського "Динамо" Олег Блохін прокоментували поєдинок своїх команд у 1/16 фіналу Ліги Європи, який відбувся сьогодні в Києві. Перший залишився задоволений результатом, а другий - грою своєї команди.

Нагадаємо, команди розійшлися миром - 1:1.

Франсіс Жійо: "Результат позитивний для нас. Я сподівався, що "Динамо" буде слабкішим, бо вони довго не грали в офіційних матчах, але насправді все виявилося інакше...

Нам сьогодні довелося багато попрацювати, наша команда грала досить злагоджено. Вдома нам доведеться грати по-іншому, щоб виграти. "Динамо" - найсильніша команда з-поміж усіх, з якими ми досі зустрічалися в нинішній Лізі Європи.

На окремому відрізку гри здалося, що ми пропустимо другий і третій м'яч, але, на щастя, ми вистояли".

Олег Блохін: "Для лютого ми виглядали дуже непогано. Ми створили досить багато моментів біля воріт "Бордо" - команди, яка грає в оборонний футбол. Вважаю, підготовка команди пройшла на хорошому рівні. Ми проаналізуємо сьогоднішню гру, постараємося виправити помилки. Напевно, ще не настав час забивати. Ми ще не встигли повністю налагодити командну гру. Шкода, що зіграли внічию, але попереду ще один матч, в якому можна все виправити".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1185 | Додав: adminA | Теги: Олег Блохін, Франсіс Жійо, грою, результатом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]