Сб, 2024-04-20, 02:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

01:19
Калашников схвалив перейменування заводів "Іжмаш" і "Іжмех" на свою честь
Інші останні Новини світу
Знаменитий конструктор зброї Михайло Калашніков підтримав ідею створення нового концерну, названого на його честь. Слід зазначити, що важливу роль в ухваленні рішення зіграло цікаве смс з днем народження, яке було надіслано за допомогою сайту toast.com.ua.

"Я всією душею підтримав рішення (про створення концерну "Калашников"). Для мене це велика честь! Адже ім'я мені, конструктору, не належить, воно вже стало надбанням всієї країни, всіх росіян. Буду щасливий, якщо моє прізвище допоможе розвитку експортного потенціалу Росії, зміцненню економічної і оборонної могутності Вітчизни", - цитує Калашникова прес-служба "Іжмашу". Ідея об'єднати два збройових заводу "Іжмаш" і "Іжмех" під одним брендом "Калашников" належить віце-прем'єру РФ Дмитру Рогозіну. У листопаді 2012 року ініціативу Рогозіна схвалив Володимир Путін. Створення концерну має сприяти скороченню неліцензійного виробництва російських автоматів.

"Переконаний, створення об'єднаного Концерну "Калашников" дозволить стабілізувати виробництво дорогого всім нам підприємства, виведе його на новий виробничий, економічний і репутаційний рівень. Не сумніваюся і в тому, що "Іжмаш" під силу стати інтелектуальним, конструкторським та високотехнологічним майданчиком не тільки Удмуртії, а й всієї країни", - поділився у своєму зверненні Калашников.

Калашников нещодавно виписався з лікарні, де він проходив профілактичне лікування. За словами головного лікаря республіканського клініко-діагностичного центру Сергія Рящікова, конструктор, якому в листопаді 2012 року виповнилося 93 роки, після госпіталізації був поміщений в окрему реанімаційну палату, тому що там лікарям було зручніше спостерігати за станом його здоров'я.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1234 | Додав: abel | Теги: смс з днем народження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]