Пт, 2024-04-19, 04:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:22
Тривають пограбування у Криму: напали з пістолетом на магазин заради шоколадок
Інші останні Кримінальні новини
У Севастополі скоєно збройний напад на продуктовий магазин, міліція по гарячих слідах затримала 23-річного і 21-річного зловмисників. Про це повідомили у секторі зв'язків із громадськістю управління МВС України в Севастополі.
 
Згідно з повідомленням міліції, вночі до магазину зайшли двоє молодих людей. Один із них вибирав товар, а другий попрямував до продавця і попросив показати пиво. Цікавився терміном придатності, виробниками. Коли продавець побачила, що один із хлопців намагається забрати гроші з каси, і спробувала йому перешкодити, другий хлопець зупинив її.
 
Погрожуючи пістолетом, він примусив продавця зайти до підсобного приміщення і віддати йому гроші. Забравши близько 1,5 тис грн, мобільний телефон продавця і кілька шоколадок, зловмисники вибігли з магазина. Вибігши на вулицю за зловмисниками, продавець описала прикмети нападників наряду міліції, що проходив поряд, і показала, куди втекли злодії. За кілька хвилин міліціонери затримали одного з грабіжників і доставили його до Гагарінського райвідділку міліції.
 

Ним виявився 23-річний раніше судимий за пограбування житель Первомайського району Криму. У зловмисника було вилучено пневматичний пістолет, а також гроші та мобільний телефон, які він зі своїм поплічником забрали у продавця. Другого зловмисника співробітники міліції затримали наступного дня. Ним виявився 21-річний безробітний севастополець. За цим фактом почато кримінальне провадження. Дії зловмисників кваліфікуються за ч.2. ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Зовсім нещодавно, у ніч проти 6 січня в селі Мирне Сімферопольського району пограбували Центр оптової торгівлі Metro Cash & Carry. Як розповіли співробітники гіпермаркету, пограбування сталося близько опівночі. У магазин увірвалися троє в масках і з пістолетами. Невідомі підійшли до однієї з кас, сказали, що це пограбування, і зажадали всю готівку.

"Охорона взагалі не втручалася, не чинила жодного опору", - розповіли працівники гіпермаркету.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1217 | Додав: adminA | Теги: магазин, пограбування, криму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]