Вт, 2024-04-23, 18:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 84 85 »


28 червня на мальовничих пагорбах поблизу Ржищева стартує перший літературний фестиваль "Трипільське літО", який триватиме протягом 4-х днів. Фестиваль відбувається в рамках щорічного Міжнародного еко-культурного фестивалю "Трипільське Коло".

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




В Днепропетровской области восстановили Петриковский музей этнографии, быта и народно-прикладного искусства.


У Львові стартувала масштабна виставка колекції творів "Живопис у Нормандії". Тут присутні твори Моне, Будена, Жеріко, Курбе, Коро, Дюфі, Ренуара тощо. Французьких художників виставляють у Львові вперше від 30-х років ХХ століття.



Літо… Асоціації  пов’язані з цією порою року найрізноманітніші. Та й літо в кожного своє:  сонячне, тепле, ароматне, спекотне, легке, росяне, романтичне, фестивальне, зоряне; літо теплого моря, літо подорожей.



Дев’ятий міжнародний фестиваль "Країна Мрій" запрошує 22-23 червня на Співоче поле у Києві.



Украинская литература идет на большой экран. Началась работа над экранизацией книги Александра Гавроша "Необыкновенные приключения Ивана Силы".



"У діючого режиму поки що руки не доходять до когось, крім прямої політичної опозиції. Як тільки її остаточно знищать - можна буде переходити до наступних етапів. От на одному із цих етапів будуть і письменники", - вважає Андрухович.

Украинская этногруппа "ДахаБраха", магическая музыка которой влюбляет в себя не только тех, кому украинский фольк близкий и родной, но и тех, кто еще не подозревал, что в нем теплится любовь к этому жанру, подружился с белорусским инструментальным трио Port Mone



У кінці вересня в Криму стартують зйомки художнього фільму "Хайтарма" ("Повернення"), який розповідає про трагічну сторінку з життя кримських татар - сталінської депортації 1944 року.



"Бабочка" (Thysania agrippina) украинской писательницы Тани Малярчук из страниц ее сборника рассказов "Звирослов" перелетит на большой экран



22-23 червня у Києві на території Співочого поля у Печерському ландшафтному парку відбудеться IX міжнародний етнічний фестиваль "Країна мрій".



Український Vogue, який стане двадцятим міжнародним виданням легендарного журналу, вийде на український ринок у друкованому та електронному вигляді.



Українці з прадавніх часів вірно бережуть і дотримуються власних традицій. Проте сучасне динамічне і шалене життя вносить у них свої правки



Многие украинские музыканты и звукорежиссеры, а также ди-джеи уверены, что лучшего микшерного пульта, нежели Behringer XENYX не существует, а поэтому они мечтают приобрести себе именно такой пульт




9 червня в столиці України стартує урбан-фестиваль I Love Kiev.