Пт, 2024-04-26, 04:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 84 85 »



Письменник Анатолій Дімаров відмовився від ордена Ярослава Мудрого IV ступеня, яким його нагородив Віктор Янукович.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Український письменник Юрій Андрухович разом із польським гуртом Кarbido та найкращими vj-командами покажуть свої шоу в рамках туру "Абсент".





22 травня відзначається 151-ша річниця з дня перепоховання Тараса Григоровича Шевченка на Чернечій горі в Каневі.



У Київському музеї російського мистецтва відцензурували інсталяцію з антипутінськими гаслами.



Протягом трьох днів - з 18 по 20 травня - в Центрі культури та історії Київської Русі "Парк Київська Русь" відбудеться один з найграндіозніших культурно-історичних фестивалів в Україні.



Відеокліп офіційної пісні Євро-2012 від німецької співачки Oceana "Endless Summer" зазнав деяких змін.




25 мая в Китае стартует конкурс Miss Asia Pacific World 2012. 11 июня все участницы прилетят в Южную Корею, чтобы принять участие в финале. Планируется также поездка в Японию (18 июня) для 15 лучших участниц.



"Лише жива музика, живі люди, жива історія, жива культура! Ніякої хімії, пластмаси, ніяких нанотехнологій і віртуального світу! В епоху інформаційного суспільства і розвитку високих технологій - автентика і природність - схожі на справжнє диво!" - зазначають організатори.




З 10 по 13 травня у Києві та Донецьку відбудуться вуличні вистави відомих польських театрів - вже відомий киянам з вистави "Планета Лем" театр "Бюро Подорожей" і "Театр Снів", який завітає до Києва вперше.



Прем'єра документального фільму про знаменитого сербського кінорежисера Еміра Кустуріцу "Балканська зірка" відбудеться 21 травня в Києві. На цей же день у палаці "Україна" заплановано концерт режисера і його музичного колективу The No Smoking Orchestra.



8 травня, у Києві японський художник Удзіно (Ujino) приступає до монтажу своєї нової роботи у культурно-мистецькому комплексі "Мистецький арсенал", яка буде представлена на першій київській міжнародній бієнале Arsenale-2012.



Фільм "Будинок з башточкою" був відібраний для участі в конкурсній програмі міжнародних кінофестивалів в Шанхаї і Карлових Варах. Світова прем'єра кінострічки запланована в рамках міжнародного Шанхайського кінофестивалю, який пройде 16-19 червня 2012 року.



У зв'язку з останніми подіями, які стались в Дніпропетровську, за рішенням лідера рок-групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука, виступ його сольного проекту "Брюссель" перенесли на 19 травня. Квитки, куплені на концерт 29 квітня, будуть дійсні на нову дату.




Російський кінофільм "Матч смерті" дебютував у вітчизняному прокаті зі скандалом. Атака невдоволених рішенням Держкіно дозволити показ стрічки українців на кінозал, де відбувалася прем'єра, була відбита "Беркутом".

  Вчора 27.04.2012 в приміщені Музею театрального, музичного та кіномистецтва України (вул. Івана Мазепи 21, корп. 26, на території Києво-Печерської Лаври) відбулися посиденьки українського гурту "Шпилясті кобзарі" з нагоди святкування року творчої діяльності колективу, повідомляє журналіст Голос UA на РФ Олена Мазур, яка також пропонує читачам нашого сайту відео цього дійства.