Чт, 2024-04-25, 12:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 84 85 »


На 36-й сесії Комітету Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО буде розглянуто питання збереження об’єктів культурної та історичної спадщини Києва: Софії Київської, прилеглих монастирських споруд та Києво-Печерської лаври.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Легендарний співак Елтон Джон і група Queen виступлять на Майдані Незалежності в Києві з благодійним концертом проти СНІДу напередодні фіналу чемпіонату Євро-2012.




Тернопільський музичний гурт Los Colorados вже підкорив Америку, на черзі Європа. Популярність до хлопців прийшла, коли музики переспівали хіт Кеті Пері, а потім і Rammstein.




Творчість молодого українського колективу оцінив відомий американський гурт Linkin Рark. Команду під назвою Prime Time запрошено до Росії, аби зіграти на розігріві сольного концерту легендарних альтернативників.



Відтепер українська малеча також може долучитися до футбольного свята Євро-2012. Спеціально для маленьких шанувальників футболу вийшла нова яскрава інтерактивна дитяча книжка про футбол.



31 травня, стали відомі результати 12-го літературного конкурсу "Коронація слова". Найкращих авторів романів, п'єс, кіносценаріїв та пісенної лірики нагородили у виставковому центрі Acco International.



Чемпіонат Європи з футболу Євро 2012, який цього року приймають Польща та Україна, – це чудова нагода для зустрічі культур.



8 червня 2012 року о 16 год. в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка „Out of ” заслуженого художника України Олександра Міловзорова.



Картина українського художника Анатолія Криволапа була продана на аукціоні Sotheby's в Лондоні за 83 тис дол.



Композиции галицкого художника-камнереза Александра Мирошникова вызвали фурор в Киево-Печерской лавре. Работники Музея декоративного искусства, который расположен на территории этого заповедника, были просто таки поражены

О книге "Пиво и философия"

 

Сборники эссе почти никогда не читают сразу и полностью. Именно такие книги имеют больше шансов превратиться в настольные: взял в руки вечером, прочитал кусок текста - подумал над написанным и отложил, чтобы вернуться за день или за неделю.




Брестская художница Нила Гарчанюк начала художественное сотрудничество с галереей искусств открытием новой выставки "Цветы запоздалые".



Місце стоянки ханів Золотої Орди виявили археологи на Луганщині. Знахідка - надзвичайна, адже в літній резиденції давніх правителів не було капітальних споруд, лише легкі шатра, тож через 600 років знайти якісь сліди табору практично неможливо.



Тернопільський гурт Los Colorados, який прославився своїм переспівом пісні Hot'n'Cold Кеті Перрі в 2009 році, записав новий кавер – на Rammstein-івський Du Hast.




У Баку відбувся другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2012", у якому Україну представляла Гайтана.