Пт, 2024-04-26, 23:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:26
Передадуть приміщення на вулиці Володимирській у Києві театру Леся Курбаса
Інші останні Культурні новини

Київська міська державна адміністрація пропонує депутатам Київської міської ради передати Національному центру театрального мистецтва імені Леся Курбаса приміщення на вулиці Володимирській №23/27 загальною площею 1257,5 кв м.

Як повідомляє прес-служба КМДА в понеділок, відповідний проект рішення Київради вже підготовлено та надано на розгляд міських депутатів. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

Олександр Пузанов підкреслив, що приміщення передається на баланс театру, але залишається у комунальній власності. Отже, театр зможе використовувати нежитловий будинок, не маючи при цьому права продавати його або передавати в користування третім особам, передає "Інтерфакс-Україна".

Раніше повідомлялося, що до Національного центру театрального мистецтва імені Леся Курбаса 29 травня надійшла позовна заява ДКП "Київжитлоспецексплуатація" до Господарського суду м. Києва про виселення Центру з його приміщення за адресою вул. Володимирська, 23-В. У зв’язку з цим колектив Центру написав відкритого листа голові КМДА Олександру Попову.

Раніше до цього випадку, у Києві було продано приміщення "Зеленого театру".

Також читайте:

Львов готовится к "еврейскому Евро-2012"

Во Львове пройдет Международный фестиваль еврейской музыки LvivKlezFest. Продлится "фест" до 22 июля. На одной сцене соберутся коллективы из Австрии, Израиля, Молдовы, Польши, России, Украине, Франции, Швеции. Программа фестиваля насыщена множеством художественных, театральных, развлекательных и кулинарных акций. А в связи с его проведением увеличился польский транзит в Украину европейцев.

Организуют LvivKlezFest-2012 Всеукраинский еврейский благотворительный фонд "Хесед-Арье", Американский еврейский объединенный распределительный комитет "Джойнт", компания "Холдинг эмоций! FEST" и галицкая "еврейская" кнайпа "Под Золотой Розой", Посольство Израиля в Украине, Львовский городской совет и торгово-развлекательный центр "Сундук".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1144 | Додав: adminA | Теги: Театру Леся Курбаса, і Володимирській у Києві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]