Сб, 2024-04-20, 05:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
Лектором університету стала порноактриса, але предмет її захоплень той самий
Інші останні Новини світу
Порноактриса проводить курс лекцій із сексу. Університет штату Іллінойс найняв колишню зірку порно Енні Спрінкл для проведення курсу лекцій з мистецтва сексу й оргазму.

Впродовж тижня порноактриса проводить лекції, під час яких розповідає про свою професію, досвід у дорослому кіно і прийоми задля підвищення відчуттів і досягнення оргазму. Програма лекцій також передбачає презентацію "Еко-сексології", лекції про безкоштовні медичні послуги урологів і гінекологів, а також показ фільму "Чудовий світ оргазму Енні Спрінкл", повідомляє NBC News.

Після лекцій студентів чекають практичні заняття. Однак оргії в аудиторії не буде, кожен виконує своє завдання із досягнення оргазму самостійно.

Раніше порноактриса проводила уроки сексуальної освіти в школах. Однак тільки тепер отримала пропозицію провести курс лекцій і від деяких університетів США.

А от порнозірка Коко Браун, відома під псевдонімом Honey Love, збирається стати першою чорношкірою жінкою і першою представницею своєї професії, яка опиниться в космосі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1145 | Додав: adminA | Теги: лектором університету, порноактриса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]