Чт, 2024-03-28, 17:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:47
Маршрут швидкісних поїздів до Перемишля Укрзалізниця тимчасово змінила
Інші останні Туристичні новини

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт, з 16 по 27 жовтня швидкісні поїзди "Інтерсіті+" Київ–Перемишль курсуватимуть лише до станцій "Медика" у Польщі та "Львів" в Україні.

Швидкісні поїзди "Інтерсіті+" Київ–Перемишль з 16 по 27 жовтня курсуватимуть лише до станцій "Медика" у Польщі та "Львів" в Україні. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"З 16 по 27 жовтня 2017 року, в зв’язку з проведенням робіт з модернізації залізничної лінії на території Польщі, рух поїздів по колії 1520 мм на дільниці Перемишль – Хурко не здійснюватиметься", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика польська залізниця забезпечить пересадку пасажирів на автобуси до Перемишля та в зворотному напрямку.

"Поїзд прибуватиме на станцію Медика об 11:37, а в зворотному напрямку до Києва відправлятиметься зі станції Медика о 16:22. Звертаємо увагу пасажирів, що даний поїзд прибуватиме на станцію Київ – Пасажирський більш ніж на годину пізніше, а саме о 00:58 замість 23:53", - зауважили у прес-службі перевізника.

Також наголошується, що другий поїзд Інтерсіті+ до Польщі - №716/715 Київ – Перемишль – Київ через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль – у період з 16 по 27 жовтня курсуватиме діючим розкладом, але з обмеженням маршруту до ст. Львів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1032 | Додав: adminA | Теги: Зміна, перемишль, поїзди, Укрзалізниця, маршрут | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]