Ср, 2024-04-24, 07:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:33
Матч за 3-є місце на турнірі Marbella Cup виграло київське "Динамо"
Інші останні Спортивні новини
Футболісти київського "Динамо", що перебувають на підготовчому зборі в іспанській Марбельї, посіли 3-є місце на традиційному міжнародному товариському турнірі Marbella Cup-2013.

Як повідомляється на офіційному сайті віце-чемпіонів України fcdynamo.kiev.ua, у "малому фіналі" підопічні Олега Блохіна з рахунком 4:2 (2:0) обіграли в неділю грузинський клуб "Торпедо" (Кутаїсі).

"М'ячі у "біло-синіх" забили Андрій Ярмоленко, який відзначився на 26-й хвилині, Адмір Мехмеді (37), Роман Безус (57) та Ніко Кранчар (62)", - уточнюється у повідомленні.

Головний приз турніру дістався бразильському "Атлетико Паранаєнсе", який у вирішальній грі мінімально переміг румунське "Динамо" (Бухарест) - 1:0.

Наступний поєдинок київське "Динамо" проведе 14 лютого на столичному НСК "Олімпійський", де у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА "біло-сині" прийматимуть французький "Бордо".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1106 | Додав: adminA | Теги: Marbella Cup, Київське Динамо, 3-є місце | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]