Чт, 2024-04-25, 09:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 23 24 »

 

Если вы заметили, что ваш родственник очень странно себя ведет, а из дома постоянно пропадают вещи и финансы, то, скорее всего, у него начались проблемы с зависимостью.

Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-03-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Процес зниження цін на ліки від серцево-судинних захворювань, діабету II типу та бронхіальної астми буде проходити поступово.


 

 

На грип та ГРВІ в Україні з 19 по 25 грудня захворіли 419,4 тис. осіб, з них 61,7% - діти до 17 років, повідомив Центр грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій.


 

 

З 1 січня 2017 року українські громадяни мають починати шукати своїх лікарів, їм на це буде виділено півроку. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.


 

 

У 17 областях України та місті Києві інтенсивні показники захворюваності на грип та ГРВІ перевищили епідемічні пороги. Про це повідомляє МОЗ.


 

 

Краще обирати лікаря, який практикує поруч з пацієнтом: сімейні лікарі видаватимуть направлення, рецепти на ліки, які підпадають під програму реімбурсації.


 

 

В 11 областях України захворюваність грипом і ГРВІ перевищила епідеміологічний поріг. Про це у вівторок 13 грудня заявляє Український центр контролю.


 

В Україні з 21 по 27 листопада 2016 року на грип та ГРВІ захворіла 193 тис. 261 людина, із них 69% - діти до 17 років, епідемічні пороги перевищені в Дніпропетровській, Луганській та Харківській областях.


 

Появление мягких контактных линз в 70-х годах произвело настоящую революцию в офтальмологии – впервые люди с проблемным зрением получили возможность отказаться от очков.


 

В центре реабилитации справиться с зависимостью от наркотических веществ вполне реально. Такая клиника в Киеве имеется. Приходите в “12 шагов”. Там вас всегда примут, найдут нужные слова и поддержат.


 

 

Лечение наркомании вполне реальный и эффективный процесс, требующий обязательного обращения в клинику.


Дифтерийная палочка вызывает одну из самых опасных бактериальных инфекций. Вследствие заболевания дифтерией развивается воспаление верхних дыхательных путей, сопровождаемое отеком.


 

Интернет-магазин "Аптека МИРРА" на сайте aptekamirra.com.ua принимает электронные заказы на свои товары. Услуги: 1. Выбор необходимых препаратов.


 

Лазерная коррекция дефектов зрения – достаточно новый метод исправления дефектов. Несмотря на относительно небольшой опыт проведения таких операций набирает популярность.


 

Можно кленбутерол купить на сайте danabol.in.ua. Активный компонент - clenbuterol hydrachloride. В упаковке — 100 таблеток (0,4 mg) таблетка. Действует в течении — 60-80часов.