Ср, 2024-04-17, 01:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 23 24 »

 

Полужесткий корсет для спины носят при сильных нагрузках, занятиях физкультурой, долгой автоезде, при болевом синдроме от заболеваний спины.

Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Роды - процесс, который сопровождается очень сильными болевыми ощущениями. И любая женщина хочет, чтобы эта боль не мешала ей радоваться рождению ребёнка.


 

Дитячий Фонд ОНН (ЮНІСЕФ) здійснив перші поставки вакцин від коклюшу, паротиту й кору та препаратів для хворих на ВІЛ/СНІД. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.
 

 


 

За оперативними даними Міністерства охорони здоров'я України з початку епідемічного сезону в країні зареєстровано 246 лабораторно підтверджених летальних випадки від грипу та його ускладнень.


 

В Україні з початку епідемічного сезону (з 28 вересня 2015 року до 1 лютого 2016 року) зареєстровано понад 3,2 млн хворих на грип та ГРВІ, зафіксовано 176 летальних випадків.


 

Державна санітарно-епідеміологічна служба України інформує, що за добу 27 січня в Україні зареєстровано 80 720 звернень по медичну допомогу через захворювання на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.


 

Рівень вакцинації населення України на сьогодні загалом становить лише 3%, рівень вакцинації груп ризику - близько 20%. Як передає Укрінформ, це відзначила на брифінгу головний позаштатний інфекціоніст Міністерства охорони здоров'я України.


 

 

Епідемічний поріг захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції наразі перевищено в Донецькій і Рівненській областях, ще 10 областей наближаються до цього рівня.


 

Свинячий грип – це штам вірусу H1N1. Назву отримав під час епідемії грипу у 2009 р. через те, що саме цей штам найбільш генетично схожий з вірусом грипу у свиней.


 

В Киев и Москву собрались посланцы от канцлера ФРГ и президента Франции. "Посланники от канцлера Германии Ангелы Меркель и президента Франции Франсуа Олланда должны посетить Киев и Москву в ближайшие дни".


 

Міністерство охорони здоров'я закликало громадян відповідально ставитися до себе та оточення у період епідемії грипу та в деталях розповіло, як розпізнати хворобу. Про це йдеться у повідомленні Міністерства охорони здоров'я.


 

Я дуже відповідально ставлюся до власного здоров'я, тому довго не могла знайти медичний заклад, в якому мене б все задовольняло. Мені порадили сходити в медичний центр "Святої Параскеви".


 

Такое неприятнейшее заболевание, как чесотка, является паразитарным заболеванием, которое обычно характеризуется сильнейшим, иногда просто невыносимым зудом кожного покрова.


 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до міністра охорони здоров`я Олександра Квіташвілі внести на наступне засідання уряду питання про створення незалежного Національного агентства із закупівлі лікарських засобів і медичних препаратів.


 

У бесплодия есть много причин, которые имеют отношение как к индивидуальной репродуктивной системе женщины и мужчины, так и к репродуктивной системе обоих партнеров.