Пт, 2024-04-26, 07:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:30
На статую Давида японці благають владу одягнути труси - дітей лякає
Інші останні Новини світу
Жителі 15-тисячного японського містечка на острові Хонсю, префектура Сімане, незадоволені п'ятиметровою статуєю хлопця на ім'я Давид, який згідно з біблійною легендою переміг Голіафа. Вірніше, не самою копією шедевра Мікеланджело, а тим, що Давид оголений. Статуя, яка стоїть біля входу в спортивну частину міського парку поряд з дитячим майданчиком, за словами городян, лякає дітей і негативно впливає на моральні підвалини молодого покоління, пише Daily Mail.

Муніципалітет завалений вимогами "одягнути" Давида, якого разом з копією Венери Мілоської подарував місту один місцевий бізнесмен. Втім, міська влада не квапиться купувати для Давида "нижню білизну" в надії, що японці з часом звикнуть до незвичайної статуї і перестануть скаржитися на його "непристойний" зовнішній вигляд.

У Країні Вранішнього Сонця справді вкрай рідко можна побачити зображення оголеного тіла людини. На цьому тижні, до прикладу, в Токіо заарештували сингапурського фотографа Леслі Кі, який продавав власні фотоальбоми із зображеннями чоловічих геніталій. За японськими законами, зображення статевих органів у книжках, журналах, газетах та Інтернеті мають бути затемнені. Проте щодо скульптур, які стоять у парку, в законі, здається, нічого не сказано.

А в Нью-Йорку на Таймс-сквер є свої особливі вуличні символи - "голий ковбой" і "голий ковбой"-жінка.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1092 | Додав: adminA | Теги: статую Давида, труси, японці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]