Вт, 2024-04-23, 14:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:28
Найкращим незалежним фільмом року визнано картину "Мій хлопець - псих"
Інші останні Новини світу

У місті Санта-Моніка (штат Каліфорнія) відбулася церемонія нагородження Independent Spirit Awards, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на телеканал IFC.

У 2012 році тріумфатором незалежної церемонії став фільм Девіда О. Расселла "Мій хлопець - псих" (в оригіналі - "Silver Linings Playbook", "Збірник промінчиків надії"). Картина отримала нагороди в категоріях "Найкращий фільм", "Найкращий режисер", "Найкращий сценарій" і "Найкраща жіноча роль".

Незважаючи на те, що фільм номінувався у багатьох категоріях незалежної кінопремії, у нього також 8 номінацій на "Оскар", включаючи основні категорії - найкращий фільм, режисура, сценарій, акторські роботи і так далі.

Дві нагороди за акторську майстерність пішли виконавцям головної ролі і жіночої ролі другого плану у фільмі "Сесії" - Джону Хоуксу і Хелен Хант. Найкращим актором другого плану став Метью МакКонахі за роль у фільмі Стівена Содерберга "Супер Майк".

Премія "Незалежний дух", яка вручається в середовищі незалежних кінематографістів США, була заснована в 1984 році. Церемонія нагородження, як правило, проводиться за день до церемонії "Оскар". Рішення про те, хто був найкращим серед незалежних кінематографістів, ухвалюють члени некомерційної організації Film Independent і IFP (Independent Filmmakers Project).

24 лютого відбудеться церемонія вручення нагород Американської Кіноакадемії "Оскар". Церемонія стане завершенням тривалого сезону нагород, що лунають найкращим фільмам 2012 року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1105 | Додав: adminA | Теги: картина Мій хлопець - псих, незалежний фільм року | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]