Сб, 2024-04-20, 08:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:06
Найпопулярнішим політиком США визнана Хілларі Клінтон - опитування
Інші останні Новини світу
Екс-держсекретар США Гілларі Клінтон за популярністю обходить і президента Барака Обаму, і всіх інших американських політиків. Про це свідчить нове опитування громадської думки.

Згідно з опублікованими в п'ятницю результатами опитування, проведеного університетом Куінніпека, позитивний рейтинг Клінтон серед американських громадян становить 61%, тоді як в Обами - лише 51%.

За словами заступника директора соціологічної служби університету Куінніпека, Клінтон безперечно є "найпопулярнішою постаттю на американській політичній сцені", повідомляє "Голос Америки".

В опитуванні університету Куінніпека, який проводився з 30 січня по 4 лютого, брали участь 1772 зареєстрованих виборці.

Як повідомлялося, медики протягом місяця будуть проводити додаткові дослідження стану екс-держсекретаря США Хілларі Клінтон, яка пережила в кінці 2012 року кишкову інфекцію і струс мозку після втрати свідомості через зневоднення.

Після відновлення від струсу мозку у Клінтон був виявлений тромб, через що вона 31 грудня 2012 була поміщена в лікарню. Через кілька д
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/life/_hillari-klinton-viznana-najpopulyarnishim-politikom-ssha-opituvannya/481566">Gazeta.ua</a>нів її виписали, а 31 січня Клінтон пішла у відставку з поста держсекретаря.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1077 | Додав: adminA | Теги: Хілларі Клінтон, політиком США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]