Пт, 2024-03-29, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 173 174 175 176 177 ... 225 226 »

 

Учасники саміту "Східного партнерства" в Ризі висловилися на підтримку будівництва Південного газового коридору (ПГК), основне завдання якого полягає у виключенні Москви як монопольного постачальника енергоресурсів до Європи.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-05-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Чинний президент Польщі Броніслав Коморовський веде перед у рейтингу виборчих симпатій поляків перед другим туром президентських виборів, який відбудеться в найближчу неділю. Про це свідчать результати опитування.


 

Война в Украине объединила страны Европы во внешней политике. Такое мнение высказал во время вручения ему авторитетной международной премии им. Карла Великого, председатель Европарламента Мартин Шульц.


 

Десятки тисяч лікарів-іноземців працюють у німецьких клініках. Багато з них родом із балканських країн, де через "відтік мізків" подекуди виникає дефіцит медиків. Яскравий приклад - Сербія.


 

Уряди Чехії і Словаччини домовилися про спільну охорону повітряного простору обох держав. Відповідний договір буде розроблений і підписаний двома державами у найкоротші терміни. Даний проект відкритий для участі  іншим сусіднім країнам.


 

Безперестанною брехнею російському народові про «громадянську війну» ці гібридні атаки Росії підтримує і Мілош Земан – «президент, який має захищати цінності й інтереси демократичної Чеської Республіки», мовиться в заяві чеських громадських активістів.


 

У першому турі президентських виборів, які відбулися 10 травня у Польщі, найкращий результат продемонстрував кандидат від опозиційної партії Право і справедливість Анджей Дуда.


 

Сегодня, 10 мая в Польше пройдет первый тур президентских выборов. Ровно в семь утра по местному времени (08:00 по Киеву) в стране откроются более 27 тысяч избирательных участков.


 

Українці та французи разом з нагоди відзначення 70-ї річниці перемоги Антигітлерівської коаліції у Другій Світовій війні вшанували пам'ять радянських солдатів, переважно, українців, що загинули на півночі Франції.


 

У Великобританії Консервативна партія лідирує на загальних парламентських виборах. Як свідчать дані екзит-полу BBC, консерватори на чолі з прем'єр-міністром Девідом Кемероном можуть отримати 316 місць у новому парламенті.


 

3 мая юное жюри в Киеве выбрало победителя премии Young Audience Award Европейской киноакадемии (European Film Academy) - им стал итальянский кинокомикс "Невидимый мальчик" режиссера Габриэле Сальватореса.


 

Вооруженные силы Латвии на своей страничке в "Твиттере" сообщили, что в ночь на 3 мая латвийские военные идентифицировали возле границ Латвии военные российские корабли и подводную лодку.


 

"Між 2019 і 2020 роками всі ці газопроводи з Азербайджану до кордонів Європи - в напрямку Греції, Албанії, Італії повинні бути побудовані", - сказав представник ЄС.


 

 

2 мая в Польше отмечается два государственных праздника - День польского флага и День Полонии и поляков, живущих за границей. День государственного флага стал отмечаться с 2004 года.


 

Агентство внутрішньої безпеки Польщі зафіксувало впродовж 2014 року "високий рівень" активності спецслужб Російської Федерації Про це йдеться у доповіді Агентства.